Handelsbetingelser

Handelsbetingelser vedrører alene indmeldelse og automatisk opkrævning af kontingent.
Ved indmeldelse i Badekompagniet Sluseholmen forventes foreningens vedtægter og ordensregler kendt.

FORBEHOLD OG PRISER
Badekompagniet Sluseholmen forbeholder sig ret til at ændre kontingent efter forudgående varsel og vedtagelse på generalforsamling.

ABONNEMENTSVILKÅR OG BETALING
Det er en forudsætning for medlemskabet af Badekompagniet Sluseholmen, at tilmelding sker ved betaling via Dankort eller andet betalingskort, som er godkendt af Badekompagniet Sluseholmen og Nets.

I forbindelse med din første betaling godkender du, at Badekompagniet Sluseholmen fremover må trække pengene på din konto via det anvendte betalingskort.
Efter første indbetaling trækkes kontingent for medlemskab for ny sæson af Badekompagniet Sluseholmen derfor automatisk fra din konto en gang om året, den 1. maj.
Senest 7 dage inden betaling modtager du en e-mail, som fortæller hvor meget der skal betales. Der vil herefter være mulighed for at stoppe betalingen, hvis medlemskabet ikke ønskes forlænget. Du kan opsige medlemskabet på hjemmesiden senest 1. maj.

Badekompagniet Sluseholmen benytter Dibs, som er godkendt af Nets til betalingsløsning. Ved automatisk trækning på betalingskort gemmes dine betalingskortinformationer ikke hos Badekompagniet Sluseholmen, men hos Dibs. Beløbet der trækkes på betalingskortet bliver indsat på Badekompagniet Sluseholmens konto.
Kvittering for betaling sendes pr mail. Når du tilmelder dig, accepterer du foreningens vilkår, og du stopper abonnementet ved at melde dig ud af foreningen på hjemmesiden.

Inden betalingskortets udløbsdato eller ved ændringer i kortdata fremsender Badekompagniet Sluseholmen påmindelse pr. mail, og du må herefter foretage en tilmelding med et nyt betalingskort ved at logge ind på www.badekompagniet.com, og klikke på ”Betalingskort”.
Ved spærring af betalingskort er medlemmet selv ansvarlig for at foretage en ny tilmelding/betaling med et nyt betalingskort. Dette gøres som beskrevet oven for ved at logge på hjemmesiden.

KVITTERING
Efter betaling af kontingent modtager medlemmer kvittering via e-mail.

FORTRYDELSESRET OG REKLAMATIONSRET
Der er ikke fortrydelsesret. Og der refunderes ikke penge efter tilmelding.
Da Badekompagniet Sluseholmen ikke leverer fysiske produkter med ydelser, er medlemsskabet ikke omfattet af en reklamationsret. Klager over indmeldelse og automatisk betaling af kontingent kan ske til Badekompagniet Sluseholmens bestyrelse, som vil behandle klagen.

MEDLEMMETS ANSVAR
Badekompagniet Sluseholmen forbeholder sig ret til at spærre et medlemskab ved manglende betaling og ved overtrædelse af foreningens vedtægter og ordensregler.