.
.
.
.

Ændring af medlemskab

 

Hvis du vil opgradere dit medlemskab fra deltid til fuldtid eller nedgradere fra fuldtid til deltid, skal du kontakte til webmasteren kontakt formularen på hjemmesiden. Der er desværre ikke mulighed for, at du selv kan ændre det på din side. Vi arbejde på at få denne funktion i fremtiden. Indtil videre skal vi gøre det manuelt for dig.

 

Nedgradering til deltid: Du skal skrive til bestyrelsen senest 7 dage inden 1. maj. Derefter vil dit medlemskab blive lavet om og der vil opkræves kontingent for deltidsmedlemskab til næste sæson den 1. maj. Uanset hvornår du nedgraderer dit medlemskab til deltids, vil det først gælde fra næste sæson og du kan bruge dit fuldtids medlemskab til sæsonen slutter, da du har betalt for hele sæsonen.

 

Opgradering til fuldtid: Det fungerer på samme måde, dog du har muligheden for at betale differencen og bruge fuldtids medlemskab resten af sæsonen også. Hvis du vil bruge denne mulighed, skal du betale differencen på 300 kr. med bank overførsel og vedhæfte kvitteringen eller bekræftelsen i mailen og sende til bestyrelsen.

e-mail: badekompagniet@gmail.com