På grund af COVID-19 situation har vi desvære ikke muligheden til at åben som normalt i år. Derfor vi har valgt ikke at tage flere medlemmer ind på nuværende tidspunkt. Alt efter hvordan situationen udvikler sig, så ændrer vi muligvis dette i løbet af året, men lige nu bliver der ikke lukket op for nye vinterbadere.

---

Tilmeldingen for nye medlemmer er lukket nu. 

  Der er desværre ikke flere ledige pladser nu !

 

!!! Vi får forespørgsler dagligt af mange, der gerne vil have en plads af en helt særlig grund. Men vi kan desværre ikke modtage flere medlemmer nu. Vi har heller ikke venteliste. 

Tilmeldingen åbnes igen, når der er fri pladser.

Tjek løbende denne side for info om, hvornår der vil åbnes for indmeldelse.

 

Nye medlemmer kan blive medlem her på denne side, når der åbnes for indmeldelse.  Her gælder først til mølle princippet. Det er ikke muligt at melde sig ind på anden måde end via vores onlinesystem. Man skal have et Dankort for kunne betale for medlemskab.

 

Der er 2 typer medlemskab; fuldtids og deltids.

 

Fuldtidsmedlemmer kan bade alle ugens dage ml kl. 6.30 og 22.00 og betaler 600 kr. for en sæson.

 

Deltidsmedlemmer kan bade mandag til fredag ml kl. 09.00 og 15.00 og betaler 300 kr. for en sæson.

 

Sæsonen løber fra den 1. oktober til den 30. april.

 

Nye medlemmer skal desuden betale 400 kr. indmeldelsesgebyr. Ny medlemmer modtager nøgle gratis. Erstatning for tabt nøgle koster kr. 200,-.

 

  

 

Nøglebrikker

Man skal have en næglebrik for at kunne benytte havnebadet. 
 

Nye medlemmer skal hente nøglebrik i havnebadet. Bestyrelsen annoncerer 2 datoer for afhentning af nøgler omkring sæsonstart. Det vil tage ca en time, hvor man vil blive introdusereret foreningens regler og vil modtage lidt information om det praktiske. Efter man er blivet medlem, lidt tættere på sæsonstrart vil man modtage e-mail med info om nøgleudlevering og intro-møder.

Afhentning af nøgler på andre tidspunkter er desværre ikke muligt, 

  

Venlig hilsen Bestyrelsen